Еуровиа Холдинг добива Сертификат со најдобра бонитетна оцена во Северна Македонија

„Длабоко сме почестени и воодушевени што ја добивме престижната награда за најдобар кредитен рејтинг. Ова признание претставува значајна пресвртница во […]

Заврши реконструкција и адаптација на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје.

„Еуровиа“ со задоволство го објавува успешното завршување на монументалниот проект за реконструкција и адаптација што ја ревитализираше и модернизира институцијата. […]

Еуровиа со повеќе од 12 реализирани општествено одговорни проекти во 2021 година

Еуровиа како општествено одговорна компанија речиси секоја година традиционално реализира општествено одговорни проекти, но во текот на 2021 година бројот […]

ЕУРОВИА – финансиска поддршка за Uplift Western Balkans – нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар -iCan

Имајќи предвид дека ЕУРОВИА е компанија која обезбедува најголема поддршка за младите луѓе, деловната заедница и понатамошниот развој, решивме да […]