Ден: д.м.г

Еуровиа со повеќе од 12 реализирани општествено одговорни проекти во 2021 година

Еуровиа како општествено одговорна компанија речиси секоја година традиционално реализира општествено одговорни проекти, но во текот на 2021 година бројот […]

ЕУРОВИА – финансиска поддршка за Uplift Western Balkans – нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар -iCan

Имајќи предвид дека ЕУРОВИА е компанија која обезбедува најголема поддршка за младите луѓе, деловната заедница и понатамошниот развој, решивме да […]

Е-ТЕCH | Супер изолационен материјал: Од производи до пазарот подготвени системски решенија донесено од ЕУРОВИА

Енергетската ефикасност стана водечко внимание во градежната индустрија. Иновации како што се напредни материјали за изолација, исто така наречени супер-изолациски […]