Shijoni kafenë tuaj ama me një shije të Tiramisu-së. Një ëmbëlsirë e thjeshtë por e përsosur! Ju bëftë mirë.

Shijoni kafenë tuaj ama me një shije të Tiramisu-së. E ëmbël, befasuese dhe argëtuese.

PËRBËRËSIT:
ama kapsulë sipas zgjedhjes suaj
2 lugë çokollat të shkrirë
2 lugë Mascarpone
10 kl qumështi
3 biskota sipas dëshirës
ÇKA JU DUHET:
Gotë
Aparat me avull (për ta bërë qumështin me shkumë)

Le të fillojmë!

Hapi 01 – Shtoni çokollatën e shkrirë në gotë

Hapi 02 – Shtoni Mascarpone-n

Hapi 03 – Shtoni shkumë qumështi

Hapi 04 – Më në fund shtoni ama Intenso (apo kapsulën tuaj të preferuar)

HAPI 05 – Shtoni biskotat

Një ëmbëlsirë e thjeshtë por e përsosur! Ju bëftë mirë.