Приказни од Еуровиа

Приказна за Успех: Отворањето на Новата Поликлиника во Сарај – Голем Чекор за Здравствената Заштита во Заедницата

Со гордост ве известуваме дека, по месеци подготовки и неуморна посветеност, новата Поликлиника во Сарај сега е отворена за граѓаните! […]

Нема Место за Јавно Обвинителска Интервенција и Не постои тенденциа за фаворизиранье одредена фирма или дека условите се креирани за одреден економски оператор.

Процесите кои ги водеше Државната Комисија за Спречување на Корупција и Основното Јавно Обвинителство за Гонење на Организиран Кримнал и […]

Демант за последната прес конференција од Реџеп Асани од политичката партија Движење БЕСА полна со лаги и обвинувања.

Почитувани, Еуровиа неколку пати молчи на лажните обвинувања од страна на некои политичари од македонската политичка сцена, иако речиси секојдневно […]