Ден: д.м.г

Приказна за Успех: Отворањето на Новата Поликлиника во Сарај – Голем Чекор за Здравствената Заштита во Заедницата

Со гордост ве известуваме дека, по месеци подготовки и неуморна посветеност, новата Поликлиника во Сарај сега е отворена за граѓаните! […]