Flarushe Jashari

Приказна за Успех: Отворањето на Новата Поликлиника во Сарај – Голем Чекор за Здравствената Заштита во Заедницата

Со гордост ве известуваме дека, по месеци подготовки и неуморна посветеност, новата Поликлиника во Сарај сега е отворена за граѓаните! […]

Еуровиа Холдинг добива Сертификат со најдобра бонитетна оцена во Северна Македонија

„Длабоко сме почестени и воодушевени што ја добивме престижната награда за најдобар кредитен рејтинг. Ова признание претставува значајна пресвртница во […]

Еуровиа со повеќе од 12 реализирани општествено одговорни проекти во 2021 година

Еуровиа како општествено одговорна компанија речиси секоја година традиционално реализира општествено одговорни проекти, но во текот на 2021 година бројот […]

ЕУРОВИА – финансиска поддршка за Uplift Western Balkans – нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар -iCan

Имајќи предвид дека ЕУРОВИА е компанија која обезбедува најголема поддршка за младите луѓе, деловната заедница и понатамошниот развој, решивме да […]