Клиентите со големи, сложени индустриски проекти ја избираат ЕУРОВИА кога им е потребен единствен субјект да испорача turnkey проект. Ние нудиме целосно интегрирани услуги за проектирање, инженерство, набавки и градежништво на нашите клиенти низ целата земја, нудејќи ненадмината експертиза.Марковата кула или Маркови Кули е turnkey проект, лоциран во Прилеп. Нашиот уникатен процес кој се движи од градење на јадро и дизајн на школка до конструкција и завршна обработка на ентериерот им овозможува на нашите клиенти рано внесување на трошоци и брза конструкција Нашиот широк спектар на искуство и длабоко познавање на видот на производот гарантира дека ефикасноста од претходните проекти е вклучена за да додадеме вредност за идните клиенти. Вкупната вредност на проектот е 47.500 €.