Трансформацијата на аеродромската средина значи испорака на иновативен

Трансформацијата на аеродромската средина значи испорака на иновативен и најсовремен дигитален рекламен простор, со што ќе се обезбеди видливоста на брендовите, додека континуирано се подобрува искуството на патниците.

За потполна подршка на Аеродромот ТАВ во Скопје во своите стратешки амбиции, Скрин Медиа ќе спроведе детална анализа и план за трансформација на рекламниот простор, вклучувајќи и воведување на нови можности, кои ќе го подигнат искуството на патниците истовремени нудејќи непобедлива комуникациска платформа за брендови.

Секоја порака е различна и секоја компанија има своја целна група. Затоа, имаме различни модели на LED-екрани за да можеме да одговориме на секоја специфична ситуација.

Предности за рекламирање на аеродромот:

  • Аеродромот е посетен од 5.200 патници дневно 
  • Насочен пристап за членовите на семејството, бизнис професионалци и носители на одлуки и странски посетители 
  • Можност за влез на странскиот пазар 
  • Добивањето на нови клиенти е полесно 
  • Нема ограничувања на географски граници 

Со нашето 10 годишно искуство во индустријата на Закуп на рекламни панели ние сме сигурни дека со ова проширување ќе придонесеме во развојот на меѓународното влијание на нашите клиенти и нивните брендови.