Ne, në Eurovia, jemi të entuziazmuar të ndajmë me ju lajmet e fundit rreth përfundimit dhe fillimit të përdorimit të projektit tonë më të ri dhe inovativ, “Eurovia Solar”. Ky projekt është një hap i madh përpara në përkushtimin tonë ndaj energjisë së qëndrueshme dhe ndikimit pozitiv në mjedis.

Detajet e Projektit:

Emri i Projektit: Eurovia Solar
Kapaciteti: 1.4 MW
Lokacioni: Cojlia, Komuna Petrovec, Shkup
Vlera e Investimit: 1.5 milionë Euro
Eurovia Solar tani është në përdorim, duke na bërë krenarë që kontribuojmë në rrjetin energjetik me një burim të qëndrueshëm dhe të rinovueshëm. Me një kapacitet prej 1.4 MW, ky projekt jo vetëm që do të ndihmojë në zvogëlimin e emetimit të gazrave serrë, por gjithashtu do të ofrojë energji të pastër për shumë shtëpi dhe biznese lokale.

Pse “Eurovia Solar”?
Investimi ynë në “Eurovia Solar” reflekton angazhimin tonë për inovacion dhe përpjekjet për të mbështetur një të ardhme më të qëndrueshme. Projekti simbolizon hapin tonë të parë në diversifikimin e burimeve të energjisë dhe përmirësimin e efikasitetit energjetik në rajon.

Çfarë do të Thotë kjo për Komunitetin?
Eurovia Solar jo vetëm që rrit kapacitetet tona prodhuese të energjisë por gjithashtu jep një shembull të qartë të angazhimit tonë ndaj mjedisit dhe inovacionit. Ne jemi të emocionuar të shohim impaktin e gjerë që ky projekt do të ketë në furnizimin me energji të qëndrueshme dhe në mbështetjen e ekonomisë lokale.

Faleminderit që jeni pjesë e udhëtimit tonë drejt një të ardhmeje më të gjelbër dhe më të qëndrueshme. Rrini të lidhur për më shumë përditësime dhe projekte të ardhshme nga Eurovia!