Успешни приказни

Еуровиа Холдинг добива Сертификат со најдобра бонитетна оцена во Северна Македонија

„Длабоко сме почестени и воодушевени што ја добивме престижната награда за најдобар кредитен рејтинг. Ова признание претставува значајна пресвртница во […]

Заврши реконструкција и адаптација на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје.

„Еуровиа“ со задоволство го објавува успешното завршување на монументалниот проект за реконструкција и адаптација што ја ревитализираше и модернизира институцијата. […]

Еуровиа прогласена за „Национален победник“ во престижно европско натпреварување

ЕУРОВИА е прогласена за „Национален победник“ на Европските деловни награди 2019 година, еден од најголемите светски деловни натпревари.   Бевме […]

Еуровиа Холдинг присутна на работна средба со Претседателот на Владата, Зоран Заев

Генралниот директор на Адел Холдинг, Елмедин Адеми дел на работна средба организирано од Стопанска Комора на Северо-Западна Македонија со Претседателот […]