Ден: д.м.г

Еуровиа Холдинг присутна на работна средба со Претседателот на Владата, Зоран Заев

Генралниот директор на Адел Холдинг, Елмедин Адеми дел на работна средба организирано од Стопанска Комора на Северо-Западна Македонија со Претседателот […]