Техничкиот тим, архитектите и инженерите на Еуровиа присуствуваа во просториите на нашиот деловен партнер АДИНГ каде се одржа интерактивна промоција и презентација на градежни материјали од следниот производ: хидроизолација, материјали за импрегнација, лепила за плочки, адитиви и други градежни материјали. За време на презентацијата, тимот на Еуровиа имаше можност внимателно да ги разгледа и тестира материјалите, како и да добие соодветни совети и одговори од инженерите на Адинг.