Нашата цел е да бидеме секогаш сигурен контакт и градежен партнер за разни градежни проекти. Само така можеме да им понудиме на нашите клиенти најдобри резултати и да гарантираме возбудливо работно опкружување за нашите вработени. ЕУРОВИА потпиша договор за реконструкција на тетовската тврдина БАЛТЕПЕ. Работата што треба да се изврши во рамките на проектот вклучува: Реставрација на ѕидовите. Инвеститор на овој проект е Националниот центар за зачувување – Република Северна Македонија.

Договор потпишан во октомври 2019 година.