Знаеме дека успехот на компанијата започнува со нејзините вработени. Дали сте градежен работник или sидар, или работите во градежната индустрија? Придружете се во нашиот тим на ЕУРОВИА.

ЕУРОВИА ДООЕЛ со седиште во Желино, Тетово – една од водечките и најуспешните компании во регионот на Северна Македонија основана пред повеќе од 10 години, чија главна дејност се градежништво, логистика и трговија со градежни материјали.

ЕУРОВИА гради проекти низ целата земја и се стреми кон регионален развој. Со 17 тековни активни проекти, како резултат на зголемувањето на работните капацитети, на ЕУРОВИА и требаат:


• Градежен инженер-изведувач на челични конструкции

2 вработени

• Градежен инженер – изведувач на бетонски работи

1 вработен

• Машински инженер – овластено лице А или Б

1 вработен

• Електроинженер – овластено лице А или Б

2 вработени

• Машински техничар

3 вработени

• Градежен техничар

2 вработени

• Електотехничар

2 вработени

• Градежни работници теслари

40 вработени

• Засилување на градежните работници

40 вработени

• Возач на багер

3 вработени

• Возач на Kiper

2 вработени


За секоја индивидуална работна позиција компанијата нуди:

– Понуда за пакет: План за професионален и личен развој – поддржан од разни понуди

– Пакет за финансиски придобивки: – Покрај основната надпросечна плата, секој вработен добива неделен бонус во зависност од постигнувањето на планираните цели.

– Пакет за грижа на вработените: сместување, превоз и исхрана

– Исполнување на законските обврски што произлегуваат од Законот за работни односи и Законот за безбедност и здравје при работа

Сите заинтересирани кандидати можат да ги достават своите CV и Пријава за работно место на: hr@eurovia.mk или контактирајте не на: + 389 44 350 991 за повеќе информации.