Компанијата што обезбедува кредитни извештаи – „Кофејс Хрватска“ – спроведе процес на евалуација, а кредитниот извештај го потврдува успехот на нашата компанија ЕУРОВИА. Соодветно на тоа, валидноста на нашиот сертификат „Одлична МСП Македонија“ продолжува. „Ние, како ЕУРОВИА, сме горди на овој сертификат и се надеваме дека со ова ќе направиме уште еден чекор за зајакнување на довербата за нашите партнери, а нашите партнери ќе ја продолжат соработката со нас“.