ЕУРОВИА слави 10-та година во градежништвото.

42 години традиција како семеен бизнис. 10 години можност, трансформација и успеси.

Извршниот директор, Елмедин Адеми изрази за успехот на компанијата: „Срцето на оваа компанија е да биде тука долгорочно – да создава можности, да им помага на луѓето да растат, и да обезбеди одлична услуга за нашите клиенти и да влијае на нивниот живот.

Додека ја славиме нашата 10-годишнина, сакаме да им се заблагодариме на талентираните вработени кои работат со такви вештини и посветеност, на нашите градежни партнери кои ни доверија да настапуваме со нив на безброј проекти и многуте пријатели кои не поддржаа. Поради вас, Еуровиа напредуваше и ќе продолжи да го прави тоа и во наредните години. Ние ќе продолжиме да се потпираме, да стануваме сè поефикасни, да наоѓаме поефикасни начини за усогласување на сите страни на некој проект, подобро да им служиме на нашите клиенти и да ја градиме следната генерација градежници. Со солидна основа под нас, подготвени сме за предизвикот.

Следните десет години ќе бидат обележани со можности за раст и проширување на пазарот, како и големи можности за вработените во Еуровиа и клиентите “.

На Еуровиа и посакуваме уште многу години успех. Честитки за исполнување на 10 години дел од нашата Групација. Посакуваме оваа врска да стане постара, побогата.

Среќна годишнина!

Погледнете на веб-страницата на Еуровиа за да дознаете повеќе за нивниот раст и успех: https://eurovia.mk/