Еуровиа, знаејќи ја важноста на спортските активности, го спонзорираше 36-тото традиционално искачување до Титов Врв 2017 година.

Настанот беше организиран од Планинарскиот клуб „Љуботен“, кој како благодарност за финансиската поддршка на настанот, на нашата компанија и додели благодарница.