Денес беше еден поинаков нов ден во АДЕЛ Холдинг.

Започнавме со интересно тим билдинг и седнавме заедно и сите компании кои се дел од АДЕЛ Холдинг (ЕНЕА, ЕУРОВИА, ТАЛЕНТА, СКРИН МЕДИА) на заедничка маса за да пиеме заедно кафе АМА, освежувајќи со сок од Јога и преку меѓусебно презентација и пријателство за да видиме колку сме големи, кои сме и да ги афирмираме нашите цели, амбиции и визии цврсто да одиме напред со заеднички сили во нови успеси.

Секој од нас лично, но и како тимови се посветивме на реализацијата на нашата заедничка визија и цели. Само преку нашата професионалност, посветеност и доверба секогаш можеме да бидеме прв избор за клиентот, а со тоа да бидеме и најуспешна компанија во Македонија.

Горди сме што сме дел од АДЕЛ ХОЛДИНГ и само небото е граница, за нашите амбиции цели и успеси.