Browsing Category

Приказни од Еуровиа ДМД

coffee4-1
Приказни од Еуровиа ДМД, Приказни од Еуровиа ДМД,

Откријте што кажува вашето омилено кафе за вашиот карактер

Можеби не сте знаеле порано, но шолја кафе кажува многу за вас. Чаша кафе во вашите раце не само што е пена и шеќер на крајот, туку таа открива многу повеќе за вас и за вашиот карактер

team_building_1
Приказни од Еуровиа, Приказни од Еуровиа ДМД, Приказни од Скрин Медиа, Успешни приказни, Приказни од Еуровиа, Приказни од Еуровиа ДМД, Приказни од Скрин Медиа, Успешни приказни,

Внатрешен тим билдинг заедно со сите менаџери на компании кои се дел од АДЕЛ Холдинг

Денеска беше еден нов различен ден во АДЕЛ Холдинг.